Mitől rángatózhat a bal szemem?
Figyelt kérdés
2 vagy 3 napja kezdődött, elején még alig és alig vettem észre, de ma egész nap erősen érződött a rángatózás. Tükörben is láttam rendesen. Sose volt ilyesmim és nem tudom hova tenni. Ha nem múlik el magától milyen orvoshoz érdemes menni ezzel? Egyáltalán kell e vagy megszűnik majd? 27N vagyoktegnap 17:16
1/3 anonim válasza:
Vagy vitaminhiány, vagy esetleg stressz/kialvatlanság.
99%, hogy el fog múlni:)
2/3 anonim válasza:
Általában magnézium hiány az ok. Ha szedsz rendszeresen magnéziumot, akkor nem lesz ilyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
Még valami észrevettem, hogy a bal karom egy pontja is rángatózik, ez is ugyanazon az ok miatt? Sosem volt ilyen hogy egyszerre ennyi minden rángatozzón nálam...
ma 01:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!