Mi a véleményed a fényre (vagy UV-re) sötétedő szemüvegről?
Mostanáig két szemüvegem volt, a normál és a dioptriás napszemüveg. A napszemüveget sokat használom, főleg nyáron, de télen is ha süt a Nap, akkor felveszem, de egyébként mindig nálam van.
Elég macerás két szemüveggel, biciklizéskor, strandoláskor, munka közben, vezetéskor mindig váltogatni kell...
Sokára sötétedik/világosodik ki? Az autóban mennyire hatékony?
Én érzékeny vagyok az erős fényre. Csak ilyen szemüveget hordok 15 éve és nem is fogok másfélét. Szerintem praktikus. Fel se tűnik, úgy teszi a dolgát. Inkább akkor látom, amikor nincs rajtam és minden vakít e miatt.
Autót abszolút nem tudok nélküle vezetni. (Feles dioptriám van, úgyhogy tudnék szemüveg nélkül is vezetni minden probléma nélkül.)
A divatmániások szerint "nem trendi". De én a 6 éves fiamnak is ilyen szemüveget kértem, mert praktikus. Remélem nem fogják csúfolni miatta (bár gőzöm sincs, hogy miért kéne...).
Ilyet nem is hallottam még, hogy "nem trendi"...
Ha autóban is jól sötétedik, akkor jó lesz szerintem.
"A divatmániások szerint "nem trendi""
Ez nem trendiség kérdése, hanem az egészségé és biztonságé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!