Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » PRK szemműtét után 8 hónappal...

PRK szemműtét után 8 hónappal lehet marihuánát fogyasztani?

Figyelt kérdés

Nem trollkérdés, szóval elvárnék kellő komolyságot. Nem merem megkérdezni az szemklinikán így bajban vagyok nem tudom hova forduljak ezzel.

Annyi mindenre kell figyelni pl. még fehérjeporokat sem lehet fogyasztani nekem amég le nem telik az 1 év. Elég erős dioptriám volt és ahhoz képest jól sikerült a műtét, majdnem tökéletesen látok. Azt mondták ez már változni nem fog, se jó se rossz irányba viszont amit én nem érzek, hogy még nem 100%-ra gyógyult be a szemem, mert magas dioptriát kezeltek.

A szemnyomásra egyébként tudom hogy jó hatása van.

Szóval amúgy nem is érdekelne, csak ez hogy még nyilván nem 100% a szem, mert ha vakító nap vagy hó van akkor is kell napszemüveg, műkönny is kell, de már szemcsepp nem. Szóval agyalok rajta.

dec. 6. 15:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
5 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván nem. Hacsak nem szeretnél megvakulni. Mert akkor bátran.
dec. 6. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy bármilyen befolyása van rá,az egészségedre viszont igen,de nem ez volt a kérdés. Napszemüveget mindig hordj ha erős fény van,ez evidens. Operált szem főleg fényérzékenyebb.
dec. 9. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet, egy természetes növény. Sokkal rosszabb lenne ha innál rá, vagy más drogok. Szívni lehet :)
dec. 17. 05:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne kockáztatsd a szemed világát.
dec. 17. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak orvos tudja megmondani. Kérdezd meg a kezelőorvost vagy akihez kontrollra jársz. Köti őket az orvosi titoktartás.
dec. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!