Szemműtét hegesztőként?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Körülbelül 3 éve szeretném megműttetni a szemem, de nagyon félek tőle. Hegesztő vagyok és nem szeretnék sokat kimaradni a munkából sem. Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mennyi ideig nem lehetne dolgozni? Vagy esetleg hol nézhetek utána?ma 17:33
1/1 anonim válasza:
Én a Budai szemészeti klinikán csináltattam meg. 1 hónapig voltam táppénzen, de csak azért, mert a legrégebbi módszerrel lehetett megműteni a szememet. Unokatesóm is ott volt, neki 1 hét kellett másik módszerrel. Van a legmodernebb, ott kb 3 nap a gyógyulási folyamat. De annál drágább is. A honlapjukon fent van minden, amit tudni kell, a módszerek, hogy minél mennyi a várható gyógyulási idő, etc. De ugye a vizsgálatoknál derül ki, hogy a tiédet melyikekkel lehet megműteni. Ha szerencséd van, és ki is tudod fizetni a legmodernebbet, akkor nem kell sokat otthon maradnod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!