Színtévesztésre adnak B kategórias jogosítványt ? Valaki tud ebbe segíteni ?
lehet B jogasítványod, de hivatásos jogsid sajnos nem lehet
Én is színtévesztő vagyok, 25 éve van jogosítványom...
Vezethetek 3.5 tonnás teherautót, de 4.5 tonnásat már nem, mert akkor gondolom mindenki maghalna körülöttem:D
Ennyi logika van ebben a bürokratikus baromságban sajnos.
Színtévesztő vagyok, van jogsim.
Hivatásos jogosítványt is lehet szerezni, létezik speciális korrekciós szemüveg, amit elfogadnak hozzá. Ráadásul magyar találmány! :)
De szuper, erről nem is tudtam, hogy korrekciós szemüveggel lehetsz hivatásos.
A férfiak közt elég gyakori a szintevesztés, így nagyon sokan elesnének a jogsi lehetőségétől. Szerencsére a B kategóriást gond nélkül megadják
papíron én is színtévesztő vagyok, de nem értem, hogy miért. Amúgy B, és C jogosítványom is van.
Ez a színtévesztés dolog szerintem nem állja meg a helyét, mert ha elém teszik az egész színpalettát, akkor elmondom melyik szín micsoda, a fehértől a feketéig. De ha kinyitják azt a könyvet, akkor az első szám a 12-es, azt még szoktam látni, a tőbbit kevésbé. De ha a könyben kell a színekre egyenként rámutatni, akkor rá tudok, hiszen tudom melyik a zöld, a piros, a sárga, és még sorolhatnám. Szóvel nem értem, hogy miért kell színtévesztésnek hívni.
Valami más nevet kellene kitalálni ennek.
Régebben, főleg diák koromban zavart ez az állapot, de ma már egyáltalán nem foglalkozok vele, mert pont olyan mint a harmad-fokú egyenlet. Vígan éled nélküle az életedet.
olyan lehet ez, mint a terheléses cukor vizsgálat. Ha valaki vigyáz magára, és sosem engedi a cukrát sosem 5,5 fölé, majd ha elmegy egy ilyen cukorvizsgálatra, ahol olyan tömény szirupot itatnak vele éhgyomorra, amelyet a való életben, a mindennapokba normális ember sosem fogyasztana, majd ha ettől túlságosan megemelkedik a cukor, és ha lassan megy vissza, akkor megállapítják, hogy 2-es típusúsú cukorbeteg vagy. agyrém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!