Egy színtévesztő miért nem kaphat hivatásos jogosítványt ha van B kategóriája?
16 vagyok...Úgy tudom már most is engedélyezve van. Igazából lesz*rom...ha törik, ha szakad nemzetközi kamionos leszek.
Meséltem sofőröknek a helyzetemről, és pofán röhögtek...azt mondták, ilyen f..zságot ritkán hallanak.
Sziasztok!
Ez a szintévesztés mizéria egy nagy idiótaság! Én színtévesztő vagyok és soha semmilyen táblát sem nézek el a közlekedésben! Minden normális tiszta árnyalatú színt jól látok, csak a nagyon hasonló és halvány színű árnyalatok zavarnak meg. Ám ez a szabály mégis tönkrette az életemet ugyanis ez miatt nem mehettem se villanyszerelőnek, se kamionosnak és még targoncásnak sem! Most ott vagyok, ahol a part szakad. Hamarosan 3 gyermek büszke apja leszek és nem kereshetek eleget a buta szabály miatt! Ezt nem fogom annyibban hagyni! Már elkezdtem az orvosi részét kijárni a dolognak. Ha valaki ugyanúgy járt mint én és szeretne összefogni, akkor keressen bátran facen. A profilképemen a kislányommal vagyok fent. 😀
Kicsit azért részletezhetnéd a dolgot a színtévesztők érdekében...
Átmentél a vizsgálaton csont nélkül, vagy külön vizsgálatra kellett menned, vagy... :)
Csont nélkül átmentem és kaptam a papírt. :)
Lehet annak idején kiskoromban félreanalizálták a dolgokat, mert neten is annó az összes tesztet hibátlanra csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!