Kicsit bevan gyulladva a bal szemem. Mennyi idő mire elmúlik magától általában? Trollok kíméljenek. (és ne szidjatok engem meg átkozzatok el pls....)
Figyelt kérdés
Egy szép péntek estén valami belekerült a bal szemembe, körülbelül este 8 óra tájban. Próbáltam kimosni, óvatosan, hogy ne okozzak további kárt, és használtam szemcseppet is reménykedve, hogy segít kiszedni.
De két óra múlva még mindig ott volt. 10 órakor szóltam anyámnak, de csak azt mondta, hogy feküdjek le aludni, és nem foglalkozott vele.
Hajnal öt órakor végre kijött, de úgy érzem, hogy kicsit irritálta a szememet, mert kissé piros és fáj, amikor pislogok.
júl. 6. 19:14
11/13 A kérdező kommentje:
Holnap megyek kiváltani egy szemcseppet. Az mennyire jó, hogyha már nem fáj a szemem mikor pislogok és ne csipásodik? még egy kicsit a vörösödés is kezdett vissza menni.
júl. 8. 19:00
13/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy váltsak ki egy szemcseppre amit irt fel. Elmentem a gyógyszertárba és közölték ott velem, hogy Abban a városban az egész városban nem lehet kapni olyat. A következőben lehet, úgyhogy holnap utazok át másik városba amiatt.
júl. 9. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!