Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem tapad rá rendesen...

Miért nem tapad rá rendesen szememre a kontaktlencse, ha az hidratált?

Figyelt kérdés

Namármost, pár napja már nem tapad rá rendesen a kontaktlencse a bal szememre és ha pislogok a szemhéjjam mozgatja.

Biztos, hogy nem száraz a szemem, mivek naponta minimum 2 liter hizet megiszok, de inkább többet.

1 hónaig jó a kontaklencse ( lágy) és még csak e hetes.

Gondolkodtam, hogy talán a cilinder lehet, de... hát.. az nem túl ésszerű.

A kontaklencse folyadékot gyakran cserélem tehát, nem igazán van más ötletem mit lehetne tenni.

Most jobb híján műkönnyet szoktam csepegtetni, de ha van bármi ötletetek, hogy ez mi lehet, akkor ne habozzatok leírni.

jún. 15. 09:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem jól mérték be a szemed vagy nem jó kontaktlencse típust választottatok?

Ha visszamész ezzel a panasszal, akkor ők több hasznos tanácsot tudnak adni.

Nálam a diametert mérték hol így, hol úgy…

jún. 15. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Más lehet a görbülete, mint ami neked kell.

Normális helyeken (ha ott végzik a vizsgálatot) adnak próbalencsét, amit aztán hordasz pár órát és eldöntöd, hogy jó-e, kényelmes-e neked, plusz megvizsgálják hordás után (is) a szemeidet.

Olyan helyre menj, ahol van ilyen lehetőség, adnak ingyenes(!) próbalencsét kontaktlencse illesztésnél (úgy ne menj be egy optikába, hogy ingyen próbalencsét kérsz, mert magában nem adnak, csak ha ott végzik a vizsgálatot, illesztést).

jún. 15. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!