Miből van egy szemüveg ,cukorból?
Ma vettem át az új 114EFt-os szemüvegemet polikarbonát lencsés azt mondták nem lehet akárhogy tisztítani.Én eddig a mostani szemüvegemet ilyen pennys alkoholos törlőkendővel tisztítottam de azt mondták a szemüveg boltban ezt nem szabad azzal tisztítani csak is folyadékkal.De nem érheti gőz,nem érheti klóros víz meg szinte semmi sem érheti...
Ezt a tisztítószert kellett megvennem hozzá ami nekem kicsit kamunak tűnik 3000Ft-ért.Jó nem tudom a mostani még használt szemüvegem milyen polikarbonátból van mert azt mondta a boltos többféle van de sose volt gond a pennys tisztító kendővel vagy tisztított vízzel való tisztítással.
Ezt a tisztító szert vettem a szemüveg boltban [link]
8/
Hát majd meglátom ha elkezdem hordani,csak ahogy elmondták jobb ha vitrinben tartom.
Kérdező, nem gáz a helyzet. Én nekem is most lett új szemüveg, nekem is ilyen módon kell tisztítani.
Annyi a lényeg, hogy moss kezet előtte, sima langyos vízzel öblítsd le a lencsét, majd mehet rá a spray, végül mikroszálassal áttörlöd. Meg lehet ezt szokni. Annyi, hogy kendőből legyen azért egy 3-4 darab, ha koszos, azt szappanos vízzel kézzel ki lehet mosni. Szemüvegre vegyszer nem kerülhet ez igaz
12/
Azt mondták klóros víz nem kerülhet rá nálunk meg szokott olyan víz lenni.
15/
Szóval nem rosszabb a felülete a lencsének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!