Mitől mehet el hirtelen a perifériális látásom csak a bal szememen?
Következő a történet, ülök a kocsiban az anyós ülésen, és egyszer csak elkezdtem ilyen villogó félhold formát látni a bal szemem bal sarkaiban, mint valami hallucináció, ilyen furcsa homályos valamit, de az megfigyeltem hogy nem látok át rajta szinte semmit. ezt a villogó formát tapasztaltam még 5 percig nem szóltam a körülöttem lévőknek, mert le voltam sokkolva.Aztán elmúlt a villogás, és a forma is, csak egyszerűen a bal szemem perifériás látása megszünt bal oldalra .
Erősen akartam hogy legyen vége, és vége lett utána 3 percen belül kb. Nem tudom van e köze az akaratomnak a neurológiai történésekhez és a látásomhoz, de nagyon meg voltam illetődve, hogy mi történt. Valaki tudja esetleg hogy mitől alakulhat ki, illetve volt valakinek ilyesmi?
(Éreztem furcsa égett olajszagot a kocsiban, Lehet köze hozzá? Bár csak én tapasztaltam)
4.
Talán meg kéne tanulni olvasni
Erősen akartam hogy legyen vége, és vége lett utána 3 percen belül kb
Ez miatt a 3 hozzászóláse is törölve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!