Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit lehet tenni, ha az optikáb...

Mit lehet tenni, ha az optikában foltosan adták át a vadiúj szemüveget, a kosz pedig nem jön le?

Figyelt kérdés
82 ezres szemüveg, dioptriás és védőlencsés monitor miatt. Cégesen lett fizetve, garancia van, a szemüveg már az átadáskor foltos volt (mindkét lencsén egy-egy pöttyben), azóta másfél hét telt el, 3 féle szemüvegtisztítót próbáltunk, mind csak elmaszatolta. Tippet, trükköt kérek, és az optika köteles-e ilyen esetben elfogadni a reklamációt és letisztítatni/kicserélni?

#optika #szemüvegtisztító #foltos szemüveg
2023. márc. 21. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Átvételkor kell a lencsét megnézni.Akkor miért nem reklamáltál ?
2023. márc. 21. 19:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Szappanos vízzel megmoshatod, utána mikroszálas törlőkendővel áttörlöd. Ha 3 ismétlés után még nincs érdemi eredmény, visszamész az optikába.
2023. márc. 21. 19:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Mert soha nem voltam szemüveges és fingom nem volt róla, hogy újonnan ez gond-e vagy sem. Azt pedig pláne nem gondoltam volna, hogy ezek a cuccok nem szedik le. Ma végül készültem átmenni a cégből az optikába, de a főnököm valami Clean-kombóval sikeresen leáztatta, elvileg ennyitől nem is károsodik.

Köszi!

2023. márc. 22. 19:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!