Az normális, hogy távol nem látom az arcokat, azonkivul mast normalisan latok?
Figyelt kérdés
2023. jan. 24. 17:31
11/15 anonim válasza:
télen is akár több lehet az uv. nekem fényre sötétedő uv s szemcsim van. bizony most erősen besötétedik. kevesebb mobilozás.
12/15 anonim válasza:
Egészségügyi problémákkal orvoshoz kell fordulni, a GYIK nem helyettesíti!
Alapvető kérdés, mióta tapasztalod ezeket a tüneteket? Ha régóta, akkor miért nem kerestél fel eddig szakorvost? Ha felkerestél, de nem tudott érdemben segíteni, akkor, miért nem mentél újabb orvoshoz, és újabbhoz, amíg nem kapsz választ?
13/15 anonim válasza:
én is folyton mentem dokikhoz. már budapesti magánklinikákon. mind lesz@rt. nem is tudtak segíteni. de itt is hiába okoskodunk amúgy.pláne ha nem fogadja meg a tanácsokat.
14/15 anonim válasza:
Hasonlókat tapasztaltam magamon. Elmentem szemvizsgálatra és Kiderült, hogy rövidlátó vagyok 38 évesen. Kezdésnek mindjárt - 2 feletti lencsét kaptam. Előtte sosem volt szemüvegem. Azóta megszűntek a panaszaim.
15/15 anonim válasza:
kezdetnek próbálj ki könyntermelést helyreállító hialuronsavas szemcseppet, pl. Hyabak. Pár hét napi többszöri használat után nem változik a helyzet, akkor nem csak a szemszárazság okozza amit tapasztalsz. Valószínűleg egy enyhe szemüvegre vagy kontaktlencsére van szükséged. Nekem -0,5 -es mindkét szemem, mégis drámai a különbség szemüveggel. Én is az arcoknál kezdtem el észrevenni a romlást, de ha mondjuk ugyanolyan távolságból megpróbálnál elolvasni egy olyan idegennyelvű feliratot (ahol nem tudod, hogy milyen betűnek kell következnie ahhoz h értelmes legyen), ahol egy kis A betű akkora, mint egy ember szeme, azzal is bajban lennél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!