Az normális, hogy távol nem látom az arcokat, azonkivul mast normalisan latok?
Mást se látsz tisztán ilyen távolból, de egyelőre még csak az arcoknál tűnik fel.
A helyedben elmennék egy szemüvegeshez megnézetni a szemem.
2# feliratokat pl le is tudom olvasni, csak az arcokat homályosan látom, nagyon rá kell koncentrálnom, hogy felismerjem, vagy jobb fényviszonnyal jobban látom.
Mikor találkoztam valakivel, mindig ő ismeri fel engem, mint én őt.
3# ha nem tudsz segiteni, mi a faxnak irsz?
egy kis 3d -s látás hibád van.nekem is az volt. szedj kollagént, szemkapszulát és csepegtesd szemcseppel a szemed. néha menj 3d -s filmekre. az is lehet h a kontúrokat nem látod. egyszer vettem egy autózashoz hordható sárga napszemcsit s attól jobban láttam a kontúrokat. lehet venni jó minőségű napszemcsiket, de csak optikában. ilyen időben is van uv.lehet h arra vagy érzékenyebb.
én sajnos beltéren a lámpáktól nem látok jól. én mondjuk brtűket sem. de kint a szabadban bármeddig tökéletesen. szóval nekem a 3d kicsit rossz, de a kontúr túlságosan zavar. zavarnak a lámpák.
Sokat gepezek, fenyerzekeny a szemem (vilagos szinu a szemem).
oszi-teli idoszakban rosszabbul latom az arcokat mint tavaszi-nyari idoszakban, amikor jobb a feny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!