Állandó szúrás az egyik szemem hátsó felében. Mi lehet ez ?
Figyelt kérdés
Mostanában elégg sokat fáj a hátam is egy pontban, ami kisugarzik a nyakamba, fejem egyik oldalába és az egyik szemembe. Gyakran érzem, mintha a fejem tetejébe beleszúrnának egy kést egy pontba. A fájdalom nem állandó, hanem pozíciótól, mozgástól függő, ha rosszul mozdulok, belenyilal. Egy hete elmentem egy szemorvoshoz aki elég sok vizsgálatot csinált, és azt mondta hogy a szemem teljesen rendben van, hogy lehet hogy ez ,,szemmigrén,,. Elmentem a dokimhoz egy vérképre is, ami rendben van, elpanaszkodtam neki ezt a fájdalmat, azt mondta probaljam ki a masszast és szedhetek izomlazítot, vagy próbáljam ki a Voltarent és társait. Szóval nem lettem előbbre....neten mar minden félét összeolvastam, ott tartok kb hogy agydaganatom van....tanácstalan vagyok, hogy merre induljak már, aki segítene. Mi lehet ez, van valakinek ezzel tapasztalata ? A hátfájás annyira nem zavarna, kibírható, de a szemszúrás sokszor nagyon rossz, nap végére már elfogy a türelmem és veszek be nurofent hogy már ne érezzem....de hosszú távon ez sem megoldás.32 éves anyuka vagyok aki sokat cipeli a 1.5 éves babáját, lehet közrejátszik ez is ?2022. dec. 14. 13:27
1/2 anonim válasza:
Nem vagy feszültebb, mint szoktál? A stresszbtud ilyet okozni.
2/2 A kérdező kommentje:
Nehéz megmondani, nem érzem magam feszültebbnek.
2022. dec. 14. 13:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!