Szerintetek menjek ?
Sziasztok vasárnap délután elkezdett váladékozni,viszketni a jobb szemem estére feldagadt ,tiszta vér lett
Hétfő reggel össze ragadt(kötőhártya gyulladás),délután elmentem a háziorvosomhoz,aki megerősítette ,hogy kötőhártya gyulladásom van.Kaptam rá szemcseppet,mondta,hogy kamillázzam.
Már egy fokkal jobb de reggel most is össze ragadt,már nem annyira dagadt,de tiszta piros ,bök és viszket.
Holnap kell vissza mennem orvoshoz megnézi,hogy milyen.
Most táppénzen vagyok,de a munkából folyamatosan hívnak ,hogy holnap jó lenne ha tudnék menni,gyógyszergyárban dolgozom .
Nemtudom szerintetek így már elenged az orvos ha aztmondom már menni szeretnék? Kicsit aggaszt ,mert kevesen vagyunk ,viszont a szemem sem tökéletes még..mennyi idő alatt megy le ez a gyulladás róla?köszönöm a válaszokat!
Igazatok van teljes mertekben ,enis csak azert nem mentem mert masokat nem szeretnek veszelyeztetni,mert mikor hetfon telefonaltam a fonokomnek aztmondta birjam.ki valahogy szerdaig mert nincs ember,de mondtam hogy en kibirnam valahogy felszemmel is,de ha a tobbiek igy meglatnak bent megolnek kb..jogosan mert ensem orulnek ha mas igy jonne
Koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!