Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szerintetek menjek ?

Redbull1977 kérdése:

Szerintetek menjek ?

Figyelt kérdés

Sziasztok vasárnap délután elkezdett váladékozni,viszketni a jobb szemem estére feldagadt ,tiszta vér lett

Hétfő reggel össze ragadt(kötőhártya gyulladás),délután elmentem a háziorvosomhoz,aki megerősítette ,hogy kötőhártya gyulladásom van.Kaptam rá szemcseppet,mondta,hogy kamillázzam.

Már egy fokkal jobb de reggel most is össze ragadt,már nem annyira dagadt,de tiszta piros ,bök és viszket.

Holnap kell vissza mennem orvoshoz megnézi,hogy milyen.

Most táppénzen vagyok,de a munkából folyamatosan hívnak ,hogy holnap jó lenne ha tudnék menni,gyógyszergyárban dolgozom .

Nemtudom szerintetek így már elenged az orvos ha aztmondom már menni szeretnék? Kicsit aggaszt ,mert kevesen vagyunk ,viszont a szemem sem tökéletes még..mennyi idő alatt megy le ez a gyulladás róla?köszönöm a válaszokat!

2022. nov. 23. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel fertőző, nem lenne túl okos így dolgoznod, nem értem egy gyógyszertár hogy nem látja ezt.
2022. nov. 23. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz menj vissza, kérd ki a véleményét. Ha azt mondja még nem szabad, akkor ne menj be, mert szövődményeket okozhat, ha nem gyógyulsz meg rendesen. Az egészséged mindig fontosabb!
2022. nov. 23. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit dolgozol a gyógyszergyárban, de ha pl. tablettázó üzemben, akkor rohadtul nem lenne jó ha fertőző betegként felvennéd a munkát. Meg úgy amúgy sem, ha már magad miatt nem aggódsz, legalább a veled együtt dolgozókra légy tekintettel. Jobbulást!
2022. nov. 23. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Már pardon, se sz.rd le hogy hívnak dolgozni. Beteg vagy, jogod van otthon kikúrálni magad. Azonkívűl meg nem te vagy a felelős a munkaerőhiányért, nem te kell elintézd vagy kimentsd a csapatot a bajból, arra van ott a főnök az éves budget és a managerfizetése.
2022. nov. 23. 19:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Igazatok van teljes mertekben ,enis csak azert nem mentem mert masokat nem szeretnek veszelyeztetni,mert mikor hetfon telefonaltam a fonokomnek aztmondta birjam.ki valahogy szerdaig mert nincs ember,de mondtam hogy en kibirnam valahogy felszemmel is,de ha a tobbiek igy meglatnak bent megolnek kb..jogosan mert ensem orulnek ha mas igy jonne

Koszonom a valaszokat

2022. nov. 23. 19:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Kamilla nem mindig jó rá, inkább csak a szemcseppet használd, de ha nem múlik jobb lenne ha szemész megnézné és ő írna fel rá szemcseppet.
2022. nov. 24. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!