Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem hiszi anyám, hogy...

Miért nem hiszi anyám, hogy nem látok jól?

Figyelt kérdés
Igazából régebben szemüveget szerettem volna, de a látásom tökéletes volt. Aminek persze most is örülnék, de már egyáltalán nem tökéletes a látásom és nem hiszi el. Tudom, hogy az én hibám, de ez nem jó így, mert nem látok rendesen távolra.
2022. nov. 21. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban, most is mondhattad volna,hogy Te nem látsz jól, lehet hogy végigolvastatták volna Veled a táblát. Az én történetem...Sajnos gyerekként én fedeztem fel hogy gond lenne a szememmel, biztos természetes volt ahogy láttam. Aztán egy szemvizsgálaton kiderült,hogy még dioptriával se tudok elolvasni minden betűt. A szüleim sajnos -bár ezért nem hibáztatom Őket- nem vittek tovább. Már gimis voltam amikor magamtól tettem ezt. Akor állapították meg hogy komoly szembetegség áll a háttérben ami egész életemben végigkísér. Inkább menj el fölöslegesen szemészhez, de derüljön ki mi az oka annak,hogy így érzed.
2022. nov. 24. 17:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami történt. Időm sem volt szólni, mert nagyon sietett valamiért a védőnő.
2022. nov. 24. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!