Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért nem hiszi anyám, hogy...

Miért nem hiszi anyám, hogy nem látok jól?

Figyelt kérdés
Igazából régebben szemüveget szerettem volna, de a látásom tökéletes volt. Aminek persze most is örülnék, de már egyáltalán nem tökéletes a látásom és nem hiszi el. Tudom, hogy az én hibám, de ez nem jó így, mert nem látok rendesen távolra.
2022. nov. 21. 22:24
1 2
 1/12 Metionin ***** válasza:
100%
Menj el egy vizsgálatra és dugd az orra alá a papírt.
2022. nov. 21. 22:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Iskolaorvos vagy sztk szemészet tud papírt adni róla, hogy nem látsz jól
2022. nov. 21. 22:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Valamelyik nap említették a suliban, hogy lesz ilyen vizsgálat, de tuti azt mondja, hogy kamuzok.
2022. nov. 21. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem értem anyukádat, én örülnék annak ha a gyerekem jelezné, nem kételkednék benne, és - bár nem tudom hány éves vagy- azonnal időpontot kérnék vizsgálatra.Ne hagyd annyiban, mindenképp" járj utána, ahogy írják is, pl az iskolaorvosnál.
2022. nov. 22. 09:26
 5/12 Metionin ***** válasza:
3. Ha a vizsgálaton kiderül, hogy gond van, adnak egy papírt róla, nem tudod bekamuzni.
2022. nov. 22. 12:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Az iskolaorvos biztosan tud adni pecsétes papírt, hogy szemészeti vizsgálatot javasol, arra csak nem mondja anyukád, hogy kamu. Szemészeti vizsgáló tábla is volt az iskolaorvosnál, mikor én gyerek voltam.
2022. nov. 22. 16:20
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ma tudtam meg, hogy holnap lesz vizsgálat a suliban.
2022. nov. 23. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mit mondtak!
2022. nov. 23. 18:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Rendben, majd írok.
2022. nov. 23. 19:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A vizsgálat nem volt valami normális, mert csak három nagyobb számot kellett leolvasni és azt is elég közelről és láttam őket így nem mondtak semmit.
2022. nov. 24. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!