Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Miért ennyire baromi karikásak...

Miért ennyire baromi karikásak a szemeim konktaklencse viselésnél?

Figyelt kérdés

Egyébként is karikásak/fáradtabbak a szemeim, mint szeretném, genetika. De amikor bent van a kontaktlencse gusztustalanul nézek ki. Mint aki napok óta nem aludt, órák óta bőg, tök mindegy akármilyen kipihent vagyok. Hatalmas táskák a szemem alatt. Ez mitől van?

Akár száraz, akár cseppentek bele, borzalmas.

2022. okt. 24. 13:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szemed nem bírja a kontaktlencsét vagy valami allergia lehet. Esetleges stresszes vagy és az is kiválthat ilyet. Arckrémek,szemránckrémektől is kialakulhat szem körüli karika. Beszélj egy orvossal és hallgasd meg, hogy ő mit fog mondani vagy mit javasol neked.
2022. okt. 24. 15:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is arra gondoltam, hogy esetleg érzékeny lehetek rá. Mert egyékbént elég érzékeny bőröm van szóval hajlamos lehetek rá. Ez kifejezetten a kontaktlencsétől van, az biztos.
2022. okt. 24. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert akkor látod csak élesen az arcodat?
2022. nov. 15. 06:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!