Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi időbe telt megszokni...

Mennyi időbe telt megszokni az új szemüvegeteket, elviselni az arcotokon, hogy komfortos legyen? Akinek nagyon keskeny az orrnyerge, annak valóban nehezebb lehet megszokni az új szemüvegét?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen szokom meg az új szemüvegemet, állandóan igazgatom, mintha le akarna csúszni... De szerintem ez az igazgatás amiatt van, mert 4.5 évig éjjel-nappal hordtam a másik keretemet és ezért nagyon furcsa... A látás az maximális benne. Bementem több optikába, szinte az összes helyen azt mondták jól van beállítva, csak lehet nekem több idő megszokni... Már annyira nehezen viseltem el magamon, hogy pl már munkában is kontaktlencsét hordok.

Persze a családom azzal jön, hogy ez csak pszichés dolog, mert nem tudom elfelejteni a régi keretemet, ezért is lennék kíváncsi, hogy járt -e már valaki hasonló cipőben! :)

2022. júl. 27. 20:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem a látással van gondom, hanem folyamatosan igazgatom a fejemen a keretet, holott nem is csúszik le...
2022. júl. 29. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Én soha nem tudtam megszokni. 8 évig hordtam szemüveget... Azóta kizárólag kontaktlencsében tudok létezni, de még ez is zavar igazából... De hát még mindig jobb, mint a szemüveg... Néha ha felveszem, hát szörnyű. Nem bírok létezni benne. Nem elég, hogy marha ocsmány vagyok, akármilyen is a keret, még fekve filmezni, zuhanyozni, semmit nem lehet vele. Fujj!
2022. aug. 25. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!