Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Lézeres szemműtét, akinek...

Lézeres szemműtét, akinek volt már az mesélne róla?

Figyelt kérdés

Mennyire vészes? Tudom, hogy a szemet érzéstelenítik, szóval nem tudok majd pislogni, de velem mi lesz? Csak azt mondják feküdjek le és ne mozogjak? Esetleg leszijjaznak vagy én is kapok nyugtatót?

Mert az egyik nekem minimum kelleni fog, nagyon nem bírom, ha bárki vagy bármi a szememhez ér, ezért is nincs kontaktlencsém, mert nem tudnám berakosgatni folyton.

Tudom, hogy pl a Sasszem klinikán már van teljesen lézeres megoldás, az már sokkal jobban hangzik, csak úgy hallottam, hogy azzal hosszabb a gyógyulási idő :/

Bármilyen véleményt / tapasztalatot szívesen meghallgatom :)

2022. febr. 16. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Facebookon van egy ilyen csoport, azt keresd meg.
2022. febr. 16. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősömnek volt lézeres szemműtétje.

Beültették egy székbe, valami cuccba bele kellett néznie és úgy oldották meg 15 perc alatt. Azt mondta, hogy meg se érezte, egyáltalán nem volt kellemetlen. Érzéstelenítőt kapott.

2022. febr. 16. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Bár glaukóma miatt műtöttek lézeresen de semmi fájdalom. Utána mondjuk égett a szemem vagy 2 órán át, de ennyi.
2022. febr. 17. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj a szemedhez való hozzáérés miatt. Észre sem veszed és semmit nem tudsz elrontani.

A Sasszemklinikán elérhető érintésmentes műtétnek a gyógyulási ideje amúgy rövidebb, mint a nem érintés mentesnek.

A Femto műtétnek meg még rövidebb.

Itt van egy összefoglaló a műtétekről: [link]

2022. febr. 28. 08:38
 5/5 Katrina79 válasza:

Szia!

Nekem Optik Lasik volt Budai Szemészeti Központban 4 évvel ezelőtt, de most úgy érzem, csalódás. A műtét sikerült, fél évig nem romlott semmit, hanem azután csak romlott. 0,5-0,75 romlás cilinderrel. Voltam kontrollon, de csak azt mondták, hogy csinálhatnak a szememből rosszabbat is, ha műtenék újra. Na most ezzel a szöveggel mit tud az ember kezdeni? Most már ott tartok, hogy a suliban a kisteremben nem tudom elolvasni a táblát élesen, vagy ha ebédet rendelek pld. a KFC-ből és állok a pult előtt, nem látom jól. Most készülök ismét elmenni a szemészhez megnézetni. Az éles kép nem garantált, hiába is hirdetik a reklámokban. NAGY CSALÓDÁS :(

2022. jún. 20. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!