Szemvizsgálat előtti nap lehet füvezni szerintetek vagy erre rafognak ott jonni?
Figyelt kérdés
Lezeres szemutetet szeretnek ezert hetfon megyek szemvizsgalatra (1,5-2 oras vizsgalat) pupilla tagitas lesz:’D
Haverok kitalaltak fuvezzunk vasarnap, viszont nem tudom nekem lehet e, felek hogy kimutatjak vagy lehet problema belole. Szerintetek?
2021. nov. 26. 10:48
1/9 anonim válasza:
Fixen probléma lesz, ne füvezz előtte.
3/9 anonim válasza:
Azt a pakkot nyugodtan passzold le nekem :D
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen ne csináld. Nem is értem ez hogy lehet kérdés…
5/9 anonim válasza:
Ne. Mit mondasz miért piros a szemed? Mert sokat sírtál?
6/9 szemdoki82 válasza:
Tisztelt Kérdező,
Szinte biztos, hogy rájönnek. De ha nem, akkor olyan betegséget tételezhetnek fel a fű okozta tünetek mögött, ami neked nincs és ez befolyásolhatja az alkalmasság megítélését.
7/9 anonim válasza:
Prolik. A vasárnapi füvezés, h látszik meg hétfőn a szemen?
Mikor 3-4 óra alatt teljesen kimegy.
8/9 anonim válasza:
Te farmakológus vagy, utolsó? Simán lehet, hogy valamelyik vizsgált paramétert befolyásolja az előző napi füvezés, és emiatt másképp műtik meg, mint kellene.
9/9 anonim válasza:
Érdekes semmi bajom sem volt hasonló szituban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!