Konkrét szemfájdalom mitől lehet? Nyomó érzést érzek, kicsit olyan, mintha ki akarna esni!
Hát kisasszony, felajánlottam, volna a segítségem, de nagyon nagyon messze lakunk egymástól. Ha úgy is kórházban leszel(feltételezem, hogy igen) kérd meg az orvost az ortopédián, hogy nem-e csináltathatnál egy röntgent felvételt a koponya tájékról. Az úgy is megmutatja ha valami baj van, és kérd el a "felvételt" mert akkor látod, hogy van-e folt valahol vagy nincs.:)
Remélem minden jól alakul majd:)
Szerintem nem nagyon esélyes, hogy nagy baj volna, de jobb az elővigyázatosság:)
Udv:Polly
köszönöm szépen a segítséget:) hát..én is remélem,mert már elég ideges vagyok....sima egyszerű rendelőintézetbe megyek,oda adott beutalót....anyagilag nem engedhetem meg hogy mondjuk magánrendelésre menjek bármilyen orvoshoz....
majd leírom mi történik/történt pénteken:)
:D Jézusom, ez a polly minden lehet, de az biztos, hogy orvos nem, akkora hülyeségeket ír... Nem mellesleg, helyesen sem tud írni, olyan alapvető hibákat vét, amit orvosi diplomával biztos nem írna senki.
De mondom, a legszembetűnőbb a sok butaság.
Orvos vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!