Konkrét szemfájdalom mitől lehet? Nyomó érzést érzek, kicsit olyan, mintha ki akarna esni!
Lehet az oka megemelkedett koponyaűri nyomás, én a helyedben biztosan orvoshoz fordulnék, vagy legalább felhívnám, ha nem múlik el egyhamar.
Ha elmúlik, akkor lehet, hogy csak megerőltetted, vagy átsugárzik oda a fejfájásod.
mondjuk pár hónapja volt egy koccanásunk,amikor lefejeltem az előttem lévő ülést,de akkor nem okozott semmi tünetet....
okozhat ez most gondot? (tavasszal volt)
Valószínű, hogy a "baleset" miatt van:) Én orvos vagyok, ha leírnád a pontos tüneteket tudnék segíteni, de feltétlenül látnom kellene:)Mindenképpen menj orvoshoz. Sajnos nem csak egy apróbb probléma alakulhatott ki! Ezek amiket leírtál, lehetnek az ütés utótünetei, de akár egy daganat is, ami hátulról nyomást gyakorol a szemed idegeire! Mindenképpen menj orvoshoz! Ha pedig azt mondja nincsen semmi gond, ne törődj vele, inkább menj több vizsgálatra, mert a szemed világa múlhat rajta! Kérlek leírnád részletesebben mit érzel?:)
üdv: Dr. Wesselényi Apollónia Friderika(, de csak a Polli tökéletesen megfelel:))
Holnap tessék elmenni orvoshoz! Komoly problémát okozhat, ha nem kezelik időben! Nagyon meglepő, hogy mikor itt böngészek sokan kérdeznek olyan dolgokat, amiket egy orvostól kell megkérdezni! Nem szabad a tippelgetőkre hallgatni! Van aki csak úgy irkál, mintha értene hozzá, közben pedig fogalma sincsen az egészről!
Mindenképpen menj orvoshoz! Nagy bajod lehet belőle! Ez a szédülés aggaszt! De szerintem nem komoly a dolog! Valószínűleg kezeletlen újra előtörő agyrázkódás lesz a baj, viszont lehet egészen más is! Ne pánikolj be, de félj egy kicsit, mert az sosem árt! Nézesd meg magad! Holnap! És ne halogasd!
Üdv:Polly
köszönöm szépen...már voltam a háziorvosomnál,aki elég érdekes,mert elmondtam neki,hogy mik a tüneteim,eléh félvállról vette,sehova nem küldött el,csak ortopédiára,merthogy fáj és ropog a nyakam,majd mikor a héten viszamentem,és mondtam,hogy még jobban fáj a fejem,és még jobban szédülök,elküldött pszichológiai szakrendelésre,merthogy szerinte ez pánikbetegség! egy héttel előtte meg egyszeri vrényomásra Betalocot írt...
a szédülés az állandó,és úgy imbolyog a fejem(nem tudok rá jobb szót)és már nagyon idegesít!
Na hát akkor kérdezek még, és akkor tudok segíteni!
Szóval fiú vagy vagy lány?
Hány éves vagy?
Van e gyermeked?
Szoptatsz/szoptattál-e a közelmúltban?
Volt-e már halálközeli élményed, ha igen akkor részletes beszámolót kérek.
Van e valamilyen betegséged?
Melyik városban laksz?
Hát ha ezeket tudom, akkor fel tudnák állítani egy diagnózist, de még így sem biztosat!
Az orvos, valószínűleg nem volt elég figyelmes, de jó lépés volt, hogy pszichológiára küldött. Ha tudnám holl laksz mondanék olyan orvost a közeledben aki tud segíteni, de semmiképpen ne háziorvoshoz menj, mert lesz**ja hogy mi van veled! Mikor először érzel fájdalmat azonnal irány a kórház, vagy magán orvos, esetleg pszichiáter. Várom a válaszod.:)
Polly
27 éves nő vagyok,nincs gyerekem,nem volt halálközeli élményem,beteg már rég nem voltam,bár 2 éve volt vesecisztám,de tavaly voltam ellenőrzésen,de akkor már nem volt ott....egyébként Bp-i vagyok,XIII.kerületi:)
köszönöm a segítséget:)
jövő hétre kaptam időpontot az ortopédiára a nyakfájdalmam miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!