Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mit tegyek ha baromi idegesítő...

Mit tegyek ha baromi idegesítő és kényelmetlen a szemüvegem?

Figyelt kérdés
Vision Expressben vásároltam, és ki nem állhatom... egyszerűen bárhogy állítgatom a fejemen nagyon zavar és mintha a nem is látnék vele jól, vagyis a szemem nem képes vele fókuszálni, hiába nézek egy képet vele mintha csukott szemmel lennék mert nem vagyok képes az adott dologra fókuszálni. Ez egyébként a legdrágábbik/legkönnyebb lencse amit vásárolni lehet hozzá. Sajnos újat nem tudok jelenleg venni.. 11 éve vagyok szemüveges egyébként és -7 mind2 szemem
2021. nov. 1. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj vissza a visionbe és mond el ezeket a dolgokat, simán lehet, hogy rosszul mérték be a szemed\állítani kell rajta\rossz helyen van a fókusz.

De az is lehet, hogy szimplán csak szokatlan az új...

2021. nov. 1. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyen magas dptnál és 11 év után VE-ben szemcsi ez olyan fura. Kínai lencséből csiszolják, kevésbé magas minőségben. Na mindegy. Fizettél érte elég sokat, menj vissza reklamálni! Ott vizsgáltak, receptet vittél, régit beméretted és az alapján csináltattad? Lehet, hogy hibázott a vizsgálatot végző, pl. nem mért pupillatávolságot.

Esetleg egy kis optikában vizsgáltasd be, lehet az optikus rájön mi a baj a szemcsiddel.

2021. nov. 1. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 Hol ajánlanál szemüveget csináltatni? A legutóbbi kettőt én is ott csináltattam, és nekem is három hónapba telt, mire nem láttam duplának a lépcsőt. Mikor visszamentem, akkor megmagyarázták, hogy a magas dioptriám miatt van és normális, viszont ezelőtt nem volt ilyen problémám és eddig is magas dioptriám volt (most fél dioptriával írtak fel magasabbat és semmivel nem látok jobban).

A régi optika, ahova jártam megszűnt. Budapesten keresek jó helyet, ha tudsz ajánlani annak örülnék.

2021. nov. 2. 03:28
 4/4 anonim válasza:
Esetleg a kereteden állítható a papucs ? Olyankor tud elmenni a fókusz , ha azt el állítják . Amikor a lencse formát veszik le , vagy be helyezik a kész lencsét olyankor szokott kicsit útban lenni a papucs és olyankor el állítják . Vagy a másik még lehet, hogy nem tolod fel teljesen az orr nyergeden a szemüveget . Amúgy mindenképpen érdemes visszamenni és elmondani a panaszaidat,meg kell tudniuk oldani.
2021. nov. 6. 10:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!