Mit tegyek ha baromi idegesítő és kényelmetlen a szemüvegem?
Menj vissza a visionbe és mond el ezeket a dolgokat, simán lehet, hogy rosszul mérték be a szemed\állítani kell rajta\rossz helyen van a fókusz.
De az is lehet, hogy szimplán csak szokatlan az új...
Ilyen magas dptnál és 11 év után VE-ben szemcsi ez olyan fura. Kínai lencséből csiszolják, kevésbé magas minőségben. Na mindegy. Fizettél érte elég sokat, menj vissza reklamálni! Ott vizsgáltak, receptet vittél, régit beméretted és az alapján csináltattad? Lehet, hogy hibázott a vizsgálatot végző, pl. nem mért pupillatávolságot.
Esetleg egy kis optikában vizsgáltasd be, lehet az optikus rájön mi a baj a szemcsiddel.
#2 Hol ajánlanál szemüveget csináltatni? A legutóbbi kettőt én is ott csináltattam, és nekem is három hónapba telt, mire nem láttam duplának a lépcsőt. Mikor visszamentem, akkor megmagyarázták, hogy a magas dioptriám miatt van és normális, viszont ezelőtt nem volt ilyen problémám és eddig is magas dioptriám volt (most fél dioptriával írtak fel magasabbat és semmivel nem látok jobban).
A régi optika, ahova jártam megszűnt. Budapesten keresek jó helyet, ha tudsz ajánlani annak örülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!