Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyibe kerülne a kontaktlenc...

Mennyibe kerülne a kontaktlencse csináltatása vizsgálattal együtt?

Figyelt kérdés
A szemem -2(b) és -4-es(j) ès a jobb cilideres is.

2021. szept. 28. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Sok tényezőtől függ ez.

Ahova én járok ott maga a vizsgálat az 4500Ft. Évente egyszer kell kötelező elmenni.

A lencse meg változó. Hány havit akarsz, cilender, dioptria stb. Nekem -5,5 és -6 a szeme. Jelenleg 13000Ft körül van a negyed éves lencse. Amikor cilinder is volt rajta, akkor olyan 18000Ft körül volt.

Plusz ugye a folyadék hozzá. Általában nekem 5-6 hónapra elég szokott lenni mindennapos lencse használattal. Én 3700Ft körül veszem azt. Elvileg jó ezer forintos DM/Rossmann-os is, de én nem kockáztatok, maradok inkább annál, ami lencse márkája.

Az utobbi mindenkinek a saját döntése.

ÉN még szoktam hozzá venni egy kisebb folyadékot is a táskámba, ha esetleg házon kivül vagyok, és valamiért kikellene venni. Az olyan 1800ft körül van. Plussz veszek hozzá külön tartokat. Azt viszont a Rossmanba/DM-be veszem 500Ft-ért.

2021. szept. 28. 22:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen🙂
2021. szept. 29. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!