Mennyibe kerül kb egy pár normál szemüveg lencse?
Nem véknyított, nem fényre sötétedő, csak egy sima pár lencse. -3,5-ös dioptria az egyik, -3 a másik. Cylinder is van rajta.
Már van egy meglévő keretem, és abba szeretnék lencsét.
Kb mennyibe kerül ez így? Tudom, pontos árat nem fog tudni senki írni, de csak kb érdekelne, mert nincs túl sok pénzem erre.
Keskeny szemüveg keretről van szó, nem divatos, nagy keretről, ha számít valamit.
Márkás alaplencse 35-50e Ft./db., tehát két pár lencse olyan 70-100e Ft. között lesz valahol. Ami nagyon meg tudja dobni az árat az a dioptria, a cilinder és a vékonyítás (ekkora dioptriánál érdemes kérni, mert nagyon vastag lesz egyébként). Ezen felül extra felületkezelési rétegekkel a csillagos égig is el lehet menni árban.
Második opció: Noname márka. Amennyit nem szégyellnek elkérni érte, annyiba fog kerülni, viszont ezek nem tartósak, könnyen karcolódnak, én biztosan nem vennék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!