Mennyibe kerül manapság egy szemüveg?
Figyelt kérdés
Kb 8 éve csináltattam az előzőt, akkor 20.000 volt.
- 2-es a szemem es csak vezetéshez, tévézéshez használom.
2021. jan. 7. 11:29
1/10 anonim válasza:
Nekem 2 éve kicsit 40 alatt volt. -1-es, cylinderes.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol csináltatod és milyet. Nekem tavaly volt egy 20as egy 2,5ös szemüveg. Sima lencse, semmi extra keret, a lencsére se kértem semmi extrát. Férjemnek az 1es szemüvege kb 50 volt mert ő munkájából kifolyólag sokat ül gép előtt és sokat vezet is, az övére kértünk ilyen monitor kímélő réteget vagy mi a neve, meg fényre sötétedik.
3/10 anonim válasza:
Anyukámnak 2-3 éve 40000Ft volt. Azóta lehet kicsit drágább már.
4/10 anonim válasza:
Egy csomó mindentől függ, most csináltattam multifokálist, 97E, 55% kedvezménnyel a lencsére :-/
5/10 anonim válasza:
Az enyém is tavaly 115 volt, kedvezménnyel.
A keret is lehet 5 és 80 ezer.
Ez olyan, mintha azt kédeznéd, mennnibe kerül egy autó, munkába járásra használnád...
6/10 anonim válasza:
110 ezer monitor szűrős plusszos és cylinderes keret ebből 26000.
Feleségemnek 55000 minuszos cylinderes keret ebből 18000.
7/10 anonim válasza:
Nekem hatvan körül volt összesen a két monitor szurus lencse, de nővéremnek 160000-be fájt. Neki elég rossz a szeme, és csiszolt lencsét hord. Szóval szerintem attól is függ mik az elvarasaid és milyen rossz a szemed.
9/10 A kérdező kommentje:
Pont tegnap voltam. 40 ezer helyett 22 ezer lett, az Ofotértben elég jó akció van :)
2021. ápr. 10. 13:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!