Szeretnek vezetes miatt szemuveget csinaltatni, de nincs sok penzem most ra , kb a legolcsobb mennyibe kerulne?
Én a firmoo ( [link] ) weboldalát tudom javasolni. Nem, nem kínai. És worldwide.
Mikor nekem kellett S.O.S. szemüveg mert eltölt és nem volt tartalék (0-24 szemüveges vagyok) meg csóró is voltam, itt kötöttem ki. Szemészet (TB), így megvolt minden adat ami kellett, és félve bár, de rendeltem innen, jóval a hazai optikusok ára alatt. Magadnak állítod össze, keret (figyelni kell a PD-re), lencsetipus, extrák: kék, sötétedő, "mindenálló"stb. Kuponokat lehet vadászni, én ingyen postáztattam. 3 éve hordom és nagyon meglepődtem, jé ez minőségi. Legjobb szemüvegem, pedig volt pár.
Pont ma vettem a Pólus Optic Worldben 19.990,-Ft-ért. Egyet vezetéshez és egyet olvasáshoz, ha már ennyire jó ár volt nekem.
Szemvizsgálattal, vékonyított, nagyon jól kinéző kerettel. A kék színszűrő réteget nem kértem, mert akkor már 60e Ft lett volna egy szemüveg.
Keresel valami ingyenes látásvizsgálatot, és mikor megpróbálják rád tudkmálni a szemüveget, nem hagyod magad, ha ez sikerült, lesz egy recepted a szükséges szemüvegről, és eddig 0 Ft-nál jársz.
Aztán rendelsz itt egy szemüveget:
Ez kb. a legolcsóbb, és egész jó:
[link] p/stainless-steel-half-rim-frame-with-acetate-temples/7307?skuId=730712
Ez drágább, de jobb is:
[link] p/stainless-steel-full-rim-frame-with-spring-hinge/5915?skuId=591521
Azt hiszem a szállítás talán $8, érdemes csak 1 db-ot venni, külön tok nélkül (adnak hozzá alapból, jó az is), mert akkor a csomag kicsi lesz, és nekem úgy még sose fogta meg a vám, amikor többet rendeltem, akkor mindig megfogta. Ezzel $20-tól már lehet egy elfogadható szemüveged. $30 körül meg már egy tök jó szemüveged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!