Jódos hámlasztásos módszer a szem szaruhártya recidiv erósiójának kezelésére mennyire jár eredménnyel?
akiknek volt ilyen, leírnák a tapasztalatukat?
köszönöm
sajnos a legmegbízhatóbb 3-4-nek sincs túl sok bíztató ötlete. amolyan kísérlet, hátha ... na de 50-50 igazából, sőt kevesebb állítólag.
és a szaruhártya-átültetéss teljesen megoldott mindent nálad? mert vszínű itt is az lesz hamarosan ...
1-es vagyok. Nem, nem oldódott meg, de természetesen jobb lett a helyzet. Egy szembetegség miatt volt szükség mindkét szememen a műtétre.Mivel tompalátó voltam/vagyok, a műtét, és az azt követő látásjavító próbálkozás nem vezetett eredményre,ezért továbbra is kontaktlencsét hordok. Ráadásul keményet..de speciális, éves kihordású, totális gázáteresztő. Viszonylag jól viselem, egész nap a szememben van.
Szemüveggel nem tudják a látásomat korrigálni sajnos, műszerekkel nem tudják bemérni a paramétereket, mérési tartományon kívüli..
most itt a látása legkisebb gond, mert sajnos olyan mértékű szaruhártya-erózió van h egyáltalán a fájdalom megszűnése is nagy eredmény lenne.
de szal lényeg h a szaruhártya-átültetés után már nem voltak olyan gondok h erósió vagy újabb leválás stb stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!