A kontaktlencse receptemet felhasználhatom szemüveg rendelésre?
Most voltam szemvizsgalaton, a szemem egy negyeddel szemenkent romlott, ha az egy éves szemuvegemhez viszonyítom.
De most kontaktlencse miatt voltam és mindent rairtak igy is a lapra. Meg a cilindert is amit amugy a lencseben nem használhatok mert túl kicsi -0.5. Azt mondták ezt a dioptria fogja korrigálni.
Viszont ha már van egy receptem szivesen rendelnek a netrol szemuveget, egy baratnom szokott neki bevalt.
Szoval ez a kis elteres vajon mas lenne szemuvegnel szerintetek? Amit a cilinderrol mondtak nekem.
Koszonom a gyors válaszokat!
A kerdes csupán azért merült fel bennem, mert ugye erosebb is mint a mostani szemuvegem amivel szerintem jól latok, és ugyanúgy vizsgaltak a szemem mint amikor szemuvegnel vizsgaltak, csak itt adtak meg görbületetis. A cilinder értéke is ugyanaz lett, sőt előtte megneztek a szemuvegem, az volt a kiindulópont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!