Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Szeretném kipróbálni a kontakt...

Szeretném kipróbálni a kontaktlencsét. Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? (pozitív, negatív)

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 20:14
 1/8 BeerHunter ***** válasza:

Pozitív. Ha kicsit is odafigyelsz rájuk, meghálálják.

Elején kicsit gyakorolni kell a ki-behelyezést, de hamar bele lehet jönni.

Csak hajrá

2010. aug. 16. 20:22
 2/8 anonim válasza:
nekem április óta van kontaktlencsém és nagyon szeretem, sokkal jobb, mint a szemüveg, mert észre sem veszed hogy van valami a szemedben, csak azt hogy látsz :D bár eleinte rá kell jönni arra, hogy hogy a legegyszerűbb magadnak ki-be rakosgatni (én sokszor szenvedtem ezzel:D) de utána már az is jól fog menni. Szóóóóóval: csak ajánlani tudom :))
2010. aug. 16. 20:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Csak annyi kérdésem lenne még, hogy az éves kontaktlencse is ugyanolyan jó, mint a napi, havi, féléves?
2010. aug. 16. 20:36
 4/8 BeerHunter ***** válasza:

Hát az éves cinkes nagyon.

Inkább havi-kéthavira szavaznék.

2010. aug. 16. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Az éves a legrosszabb fajta, és egyben legolcsóbb is.

2hetes vagy havi lencsét fognak ajánlani ha nincs túl nagy gond a szemeddel, és nem kell nagy dioptria.

Én szeretem a lencsémet, észre sem veszem egész nap, olyan mintha jól látnék és kész. Nincs vele annyi gond se mint egy szemüveggel.

2010. aug. 16. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap kaptam meg, szóval sok tapasztalatom nincs, de én már jobban érzem magam így, és örülök, hogy ráváltottam.Tegnap még szenvedtem a ki és betevéssel, de már ma egész jól ment, szóval csak ajánlom. :D
2010. aug. 18. 16:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!

Sajnos az a helyzet, hogy nincs sok pénzem, nem is nagyon lesz...azért szeretnék éves kontaktlencsét venni.

2010. aug. 18. 18:47
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Ajálnatos, ha úszol, ha erős a szemed, ha szürkehályogod van stbstb. a kényelem sem elhanyagolható. Nekem -6os a szemem és nekem sokat segített ezért csak bíztatlak, viszont nem szabad elfelejtened, hogy az orvos szava szent, ha azt mondja nem alkalmas rá a szemed, fiatal vagy hozzá stb, akkor várj, vagy fogadd el. Ott majd megvizsgálják a szemed, próbalencsével betanítanak és ha jól emlékszem úgy tesztelnek, hogy ott kell ülnöd 40-60 percet a próbalencsével a szemebdben. Eleinte nagyon fura lesz, de hamar meg lehet szokni.

Üdv 20/l

2010. aug. 22. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!