Szeretném kipróbálni a kontaktlencsét. Milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban? (pozitív, negatív)
Pozitív. Ha kicsit is odafigyelsz rájuk, meghálálják.
Elején kicsit gyakorolni kell a ki-behelyezést, de hamar bele lehet jönni.
Csak hajrá
Hát az éves cinkes nagyon.
Inkább havi-kéthavira szavaznék.
Az éves a legrosszabb fajta, és egyben legolcsóbb is.
2hetes vagy havi lencsét fognak ajánlani ha nincs túl nagy gond a szemeddel, és nem kell nagy dioptria.
Én szeretem a lencsémet, észre sem veszem egész nap, olyan mintha jól látnék és kész. Nincs vele annyi gond se mint egy szemüveggel.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
Sajnos az a helyzet, hogy nincs sok pénzem, nem is nagyon lesz...azért szeretnék éves kontaktlencsét venni.
Szia!
Ajálnatos, ha úszol, ha erős a szemed, ha szürkehályogod van stbstb. a kényelem sem elhanyagolható. Nekem -6os a szemem és nekem sokat segített ezért csak bíztatlak, viszont nem szabad elfelejtened, hogy az orvos szava szent, ha azt mondja nem alkalmas rá a szemed, fiatal vagy hozzá stb, akkor várj, vagy fogadd el. Ott majd megvizsgálják a szemed, próbalencsével betanítanak és ha jól emlékszem úgy tesztelnek, hogy ott kell ülnöd 40-60 percet a próbalencsével a szemebdben. Eleinte nagyon fura lesz, de hamar meg lehet szokni.
Üdv 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!