Szempilla ment a szemhéjamba, nem tudom, kijött-e. Ha nem szúr a szemem kijött ugye?
Szempilla ment a szemembe most este. Először a fehér szemgolyo részben volt, majd lejjebb ment alulra, az alsó szemhéj alá.
Nem az orrhoz közeli részen, hanem a halántékhoz közeli csücskénél volt a szememnek.
Mivel szemüveges vagyok nagyon közel kell hajolnom a tükörhöz hogy meglássak egy szempillát a szememben...
Nem vagyok benne biztos, hogy kiszedtem...
Vìzes fülpucolóval próbáltam ill kiöblítettem a szemem vízzel. ( szemfestek nem volt rajtam! )
Az orromon volt 2 szempilla is, de mivel megdörzsöltem a szemem nem vagyok benne biztos hogy az egyik az volt -e ami bent volt, vagy csak a dorzsoles miatt hullott az orromra.
Ha bent lenne szúrna ugye?
Mit tegyek?
Nem látom hogy tenyleg ott van-e...
Ha nem szúr nem faj a szemem akkor minden ok ugye ?
25l
Fiatalon en is feltem ilyenektol. De mar latom, mi van.
El is tud bujni, de legrosszabb esetben ket nap mulva csipaval korbeveszi a szemed es a sarok fele kiloki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!