A felső vízvonalam belső részén kijött egy hólyag szerű valami. Mi lehet az?
Hogy pontosan mi a neve, nem tudom, valami kis retenciós cysta. Nekem is szokott néha lenni, 1-2 nap alatt kifajad és elmúlik.
Az árpa gennyes, piros és bazira fáj. Ez nem, csak szúr, ahogy pislog az ember.
Ha nem fáj, nem gennyes, akkor nem árpa lesz. Ha csak egy pici hólyagszerű dolog, akkor az el fog múlni 1-2 nap alatt. Nem tudom, hogy mi az, nekem is van néha. Kellemetlen, mert érzed, hogy van ott egy pici dudor, de szerintem már mire elmennél orvoshoz, nem lesz ott.
Petsze ha nem múlik el 1-2 nap alatt, mindenképp menj vele orvoshoz, de ne aggódj. Esetleg ha képet tennél fel, egyszerűbb volna beazonosítani.
#6-os vagyok, ez olyannak tűnik, mint ami nekem is szokott lenni. Fogalmam sincs, hogy mi lehet, de nekem eddig mindig hamar elmúlt. Annyira hamar, hogy mire megijedtem volna annyira, hogy orvoshoz menjek, már nem volt miért elmennem.
Szerintem el fog múlni nagyon hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!