Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Félig off: Milyen szemcseppet...

Félig off: Milyen szemcseppet használjak ha Home officeban egész nap gép előtt ülök és estére elfárad a szemem?

Figyelt kérdés

Sorozatot sem tudok már nézni, mert kellemetlen nézni a monitort utána, de a munkát viszont el kell végezni...

Monitor szemüvegem van, de nem sokat használ, a HO miatt pedig még kevesebbet vagyok kint.

2020. nov. 16. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Artelac, a tartositoszer-menteset.
2020. nov. 16. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Navrasin, jobb
2020. nov. 16. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A monitor szemüveg kb halottnak a csók.

Meg kell tanulni pislogni. Ez nem vicc. Én 14 éve teljes munkaidőben gépen dolgozok.

Tarts szünetet sokszor, és legalább pár percenként nézz máshova a szobában, de a legjobb ha ki tudsz nézni távolra az ablakon.

És igyál sok vizet.

A szemcsepp olyan, mint az orrspray meg a bőrápoló. Minél többet használod, annál inkább szükséged lesz rá, egyre nagyobb mennyiségben.

2020. nov. 16. 22:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképp géles állagút javasolnék.
2020. nov. 16. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a Visine vált be ilyen problémára, de persze nem szabad sokat használni, mert csak rosszabb lesz
2020. nov. 16. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ocutears
2020. nov. 16. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyel csirkelabbol fozott levest. 2 napig kicsinlangon fozd folyamatosan. Visszaadja a nedvesseget a szemednek!!
2020. nov. 17. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!