Normális a kemény szem?
Figyelt kérdés
Mármint az állagára értem. Amikor én megfogom mindkettő kemény. Az normális? Nektek milyen?2020. jún. 8. 14:40
21/31 A kérdező kommentje:
A szteroidos szemcseppek okozhatnak magas szemnyomást amúgy. Erre én is gondoltam hogy epizódokban magas a szemnyomás, de ilyenről én még nem is hallottam. Ja meg amikor mérték a szemnyomásomat akkor is fájt valamennyire, mégis 17-et mért. Ja és bele is pislogtam, ami lehet rádobott mégegy lapáttal.
2020. jún. 11. 21:05
22/31 anonim válasza:
Érdemes lenne még egy szemésszel megnézetned. Nem tudom hol laksz de Budapesten a Mária utcai Szemklinikán minden vizsgálóeszköz van és nagy rutinjuk van az orvosoknak. Érdemes lenne ott megnézetned és ha ugyanaz a vélemény akkor ezt a részt lezárhatod, más irányba kell indulnod.
23/31 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, messze lakok Pesttől, meg itt a környéken egy elismert szemész vizsgált. Lenne viszont pár kérdésem, ha nem gond! Neked hol fájt, hogyan, és mennyire? Romlott közben a látásod? Egész nap fájt, vagy esetleg rohamokban jött rád? Egyébként holnap megyek háziorvoshoz, fognak mérni vércukrot, és majd megmondja a további teendőket
2020. jún. 11. 21:31
24/31 A kérdező kommentje:
A szemész leleten ezek állnak egyébként: ép védőszervek, csillogó cornea, békés elülső szegmentum, tiszta törőközegek. Ezek szerinted jók?
2020. jún. 11. 21:34
25/31 anonim válasza:
Nekem egy komoly szembetegség miatt szaruhártya átültetésem volt. Ez után volt a magasabb szemnyomásom. Jelenleg kontaktlencsét viselek.
Szívesen válaszolok Neked bármire, de eléggé egyedi eset vagyok,nemigazán lehet alapul venni.
Ami fontos,hogy járj utána mi okozza. Ahogy látom ezt teszed, a háziorvos majd irányít amerre szükségesnek látja.
26/31 A kérdező kommentje:
Ja értem!
2020. jún. 11. 21:37
27/31 A kérdező kommentje:
Még az is lehet hogy tényleg valami az arcüregemmel van
2020. jún. 11. 21:37
28/31 A kérdező kommentje:
Na hát a tünetek alapján cluster fejfájásom lehet. Ezt több tünet is alátámasztja az orvosom szerint. Este kezdődött, egyoldali fájdalom, súlyos fájdalom, szem körüli/halántéktáji fájdalom, rohamokban jelentkezik. Hát ez van, kiváncsi vagyok ezt hogy gyógyítanák, mert ezekkel a fájdalmaimmal igazából nehéz elviselni a napokat.
2020. jún. 12. 18:19
29/31 A kérdező kommentje:
Gondoltam beszámolok azért a fejleményekről, azóta teljesen eltűnt a fájdalmam. A cluster időközönként van csak, hát remélem nem lesz megint
2020. jún. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!