Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Normális a kemény szem?

Normális a kemény szem?

Figyelt kérdés
Mármint az állagára értem. Amikor én megfogom mindkettő kemény. Az normális? Nektek milyen?

2020. jún. 8. 14:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Nekem változó. Van hogy tök puha, de volt hogy igen kemény volt, akkor én is megrémültem a zöldhályog lehetőségétől.

Elmentem egy igen elismert magánorvoshoz (mert az állami nem foglalkozott velem) egyéb probléma miatt, alaposan megvizsgált, de zöldhályogra mégsem... azt mondta hogy ilyen fiatalon (huszonévesen) nem szükséges.

Szóval úgy látszik, hogy normális ha időnként keményebb. Akkor pihentetni szoktam, úgy érzem jó is neki. :)

2020. jún. 9. 00:57
 12/31 anonim ***** válasza:
Nekem nyílt zugú zöld hályogom van. A panaszaim állandó fejfájás volt, könnyezett a szemem állandóan a magas szemnyomás miatt, és rosszabbodott a látásom is megműtöttek nekem mindkét szememen van. Kb már 6x műtöttek nem egy leányálom a műtét nem altatnak.
2020. jún. 9. 13:37
 13/31 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, az egyik szememen a látás sajnos nagyon megromlott emiatt az egyik szememmel csak homályosan látok sajnos. Maradandó a károsodás mert elsorvadtak a látóidegek és olyan műtét nincs, amivel ezt helyre lehetne állítani vagy kicserélni. Már így születtem Zöld hályoggal.

23/N

2020. jún. 9. 13:39
 14/31 A kérdező kommentje:
Sajnos lehet nekem is az lesz, de nagyon remélem hogy nem. Nekem ilyen tenziós fejfájás szerűségem van, ahhoz hasonlít, mellé szem diszkomfort. De a látásom jó, nem látok karikákat a fények körül, nincs bevérezve a szemem stb.. szerinted mi lehet? Ilyen erős tompa fájást érzek a jobb halántékomnál.
2020. jún. 9. 14:22
 15/31 A kérdező kommentje:
Ja és mivel 23 éves vagy, szerintem 10 éven belül tuti lesz zöldhályogra kezelés, amivel még a látásod is visszanyerheted! 2030-2035re ez szerintem sima liba. :)
2020. jún. 9. 14:25
 16/31 anonim ***** válasza:
Úgy legyen! :)
2020. jún. 9. 15:14
 17/31 A kérdező kommentje:
1 óra múlva megyek a szemorvoshoz, szurkoljatok hogy ne magas szemnyomás legyen, bár nem tudom mi más lehetne sajnos :(
2020. jún. 10. 09:22
 18/31 anonim ***** válasza:
63%
Majd írj, hogy mi volt! :)
2020. jún. 10. 09:54
 19/31 A kérdező kommentje:
Na kész vagyok, a szemnyomásom jó, 17 mindkettő. De még mindig fáj az arcüregemnél. Fura
2020. jún. 10. 13:20
 20/31 anonim ***** válasza:

Az is lehet,hogy időszakosan magasabb a szemnyomásod, ugyanis összefüggésben van a vérnyomással. Amikor magasabb a vérnyomásod magasabb a szemnyomásod is, hosszabb távon ez pedig káros.

Ha szemész megvizsgált és nem talált problémát ne aggódj, de ha nem múlik el menj más irányba.

Nekem operálták a szemem, ezt követően volt magas a szemnyomásom.Ez nem zöldhályog, elmúlt, bár egy évig folyamatosan szemnyomáscsökkentőt kellett csepegtetnem.

Nekem is volt már arcüregi fájdalmam, és én is a szememmel hoztam összefüggésbe.A szemész cáfolta ezt. Elküldött ideggyógyászhoz, esetleg arcidegzsábára gyanakodva. MR viszont nem mutatott ki ilyet. Fogorvos..volt fogpótlásom, leszedték, mert állítólag nagyon felnyomták az ínyembe és a fogorvos szerint ez okozhatta...nem múlt el. Időváltozásnál még most is jelentkezik. Én továbbra is összefüggésbe hozom a szememmel. 1 évig a szemműtét után szteroidos szemcseppet kellett használnom. Én még ennek az utóhatására is gondolok...

2020. jún. 11. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!