Normális a kemény szem?
Figyelt kérdés
Mármint az állagára értem. Amikor én megfogom mindkettő kemény. Az normális? Nektek milyen?2020. jún. 8. 14:40
1/31 anonim válasza:
Miért fogdosod???? Ha panaszod van menj szemészhez, ha nincs, akkor normális. Ha nagyon utána akarsz járni, erintsd meg egy hozzátartozód valamelyik szemét. Nyilván szemnyomás fokozódásakor keményebb.
2/31 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam.
2020. jún. 8. 15:09
3/31 anonim válasza:
Magas szemnyomás miatt lehet kemény. Én megnézetném, mert a zöldhályog nem vicces dolog.
4/31 A kérdező kommentje:
érzek ilyen teltségérzetet a szememben, de semmi más tünetem nincs ami a zöldhályogra utalna. De gondolom senkinek nem puha a szeme, nem tudom mit értenek az alatt hogy kemény. Senkinek se víz állagú xD
2020. jún. 8. 15:24
5/31 A kérdező kommentje:
Megfogtam az apam szemét, neki is kemény, szóval normális. De akkor mit értenek azalatt hogy kemény szem lehet zöldhályog, ha mindenkinek kemény?
2020. jún. 8. 15:30
8/31 anonim válasza:
Én Zöldhályogos vagyok, nekem akkor keményedik be a szemgolyóm és érzem, hogy feszít mikor magas a szemnyomásom de, akkor a fejem is nagyon szokott fájni. Nem érzel feszítő érzést a szemedben?
9/31 A kérdező kommentje:
Nem fáj a fejem, csak ritkán amikor felmegy a vérnyomásom. Nem feszít, hanem ilyen fura teltségérzet van a szememben, valamikor a balban, valamikor a jobb szememben.
2020. jún. 8. 15:56
10/31 A kérdező kommentje:
8-as, neked melyik fajta zöldhályogod van? És mik voltak a tüneteid?
2020. jún. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!