Mi lehetett ez időszakos látásprobléma?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra történt, fogtam magam leültem gépezni épp a gta 4-et nyomattam amikor a bal szememre hirtelen egy csíkba nem láttam élesen, megmértem a vérnyomásom 137/elfelejtettem pulzus 82 vércukrom meg kaja után 30 perccel 5.2 volt. Ledőltem aludni most felkeltem, és pakk már látok rendesen. Egyébként szemüveges vagyok +4.5 dioptriával.
Ilyet még nem tapasztaltam, arra gondoltam, hogy hirtelen erős fény ért és ezért, de több mint 10 percig volt ez a jelenség - míg nem aludtam el ha éjszaka vezetek és valaki refizik szemből sem volt addig ilyen pedig volt szerencsém már ahhoz is, hogy bi xenon refit rámk*rtak kanyar előtt, -maradandó élmény volt-, mégsem láttam homályosan utána.
Mi van ha épp vezetek? Tök para.
2020. ápr. 30. 21:49
1/2 anonim válasza:
Már velem is előfordult ilyen, többször is, orvost kérdeztem, azt mondta, hogy ez lehet egy parányi, helyi embólia. Egyébként akkor szokott előfordulni, ha sokat néztem a képernyőt, megerőltettem a szememet, a figyelmemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!