Hányas szemüveg kell ha -3. 00 és -2.75 a szemem? Sürgős
Jobb szemem -3.00
Bal szemem -2.75
Átmenetileg akarok venni rossmannba vagy dmbe szemüveget amíg nem készül ez a rendes, csak nem tudom hányas szemüveget keressek.
Sürgős!
Általában annyi, mint amennyi a szemed, de ez rajta van a papíron, ami alapján megcsinálják a szemüveget.
Amúgy nem árulnak mínuszosat se DM-ben, se Rossmann-ban, se egyéb helyen, olvasószemüveget árulnak csak, ami pluszos.
Dm-ben, Rossmannban, a Tescoban, kínaiban NE vegyél dioptriás szemüveget! Könyörgöm... Rosszabbat teszel vele, mint ha egyáltalán nem hordanál semmit.
Inkább légy türelmes, és várd meg, de egyébként bármelyik optikába bemész, rekord idő alatt összeállítják neked, csak a keretet kell kiválasztanod. Feltéve, ha nem a létező legdrágább, limitált szériás Bvlgarira fáj a fogad, és annak az érkezését várod.
Másfél hét jó esetben, és nekem suliban minden órához kellene. Ezekre kellett volna, nem rendes hordásra, nyilván rontja a szemét, tudom.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!