Vannak különböző technikák látásjavításra, pl torna. Aki eredményesen használta ezeket, neki mely módszerek váltak be?
Könyvben olvastad vagy tanfolyamon tanultad?
Könyv címe? Tanfolyam neve?
Köszönöm!
"Vannak különböző technikák látásjavításra, pl torna. "
NEM, nincsenek! Mivel ez az állításod téves, ezért a továbbiaknak nincs értelme.
Eleve nem értetted a kérdésemet.
A kérdésem szánt szándékkal úgy van megfogalmazva, hogy egy bizonyos embercsoporthoz szól: olyan emberek csoportjához, akik sikeresen használtak alternatív módszereket a látásuk javításához.
Így a reagálásod off. Arra pedig nem vagyok kíváncsi.
Hiába hözöngsz! - én többet is kipróbáltam, semmit nem érnek!
Ez ugyanúgy értelmetlen, mint ahogy egyéb szervi betegségeket sem lehet ráolvasással, varázslattal gyógyítani!
Nem hőzöngtem és fogalmam sincs, hogy ezt egyáltalán mivel kapcsolatban állítod, viszont, amit te csinálsz, azt személyeskedésnek nevezik.
Nem ráolvasásról szól a kérdésem, hanem tornáról.
A te "kipróbálásodról", ha részleteket írnál, úgy talán lenne értelme. De ha valaki egyszer-kétszer, néha csinál valamit, az még nem feltétlenül eredményez javulást.
Ezért kértem kifejezetten, hogy olyanok írjanak, akik jó eredményeket értek el.
Ezt nem tartottad tiszteletben.
Az elözö válaszolónak igaza van, a szemtorna csak átverés.
A belinkelt oldalnak sincs semmiféle tudományos alapja, egyszerüen csak reklám.
KOrábban én is bedöltem ennek a csalásnak, több hónapig csináltam minden eredmény nélkül. Aztán egy szemorvos elmesélte, hogy teljesen lehetetlen dolog rossz látást ilyen ostobaságokkal kijavítani!
Ami meg a stílusodat illeti, igencsak primitív, vagy írd a kérdésbe, hogy csak emellett szóló propaganda-válaszok érdekelnek, vagy legalább gondolkodj, hogy nem minden valahol olvasható csodagyógymód ér akármit is.
HA ez a hülyeség helyett alapvetö viselkedési normákat tanulnál, sokkal több eredménye lenne, az emberek el tudnának fogadni.
Egyébként maga a cikkíró is írta, hogy nem minden betegség esetén javasolt, épp ezért adtam meg azt a linket.
Az, hogy nem értitek a kérdést, titeket minősít.
Külön kértem, hogy ki írjon. Melyikőtök is ért el sikereket a szemtornával? Egyikőtök sem. Pedig a kérdés kifejezetten olyan emberekhez szól, akik sikereket értek el különböző módszerekkel.
Nem "ráolvasással" - ami ugye szintén beszólás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!