Fájdalmas egy mütét ha szemtengelyferdülés miatt kell megmüteni?
Figyelt kérdés
Sztem szemtengely... om van és idegesit meg már mondták mütettni akarom végsö esetbe. lehet más megoldás vagy csak a mütét é a mmütét fájdalmas?2010. júl. 15. 19:43
1/5 anonim válasza:
A műtét nem, mivel alszol, utána viszont nem kellemes.
2/5 anonim válasza:
Ahogy az előző mondta nem fáj műtétkor,szerintem légy bátor és csináltasd meg.Csak egyszer kell belevágni,utána sokkal jobban érzed majd magad.Szurkolok!
3/5 A kérdező kommentje:
thx
2010. júl. 18. 14:20
4/5 anonim válasza:
Nekem is mütötték!
Egyáltalán nem fáj, mivel altatásban végzik, viszont utána 24 órán keresztül lekötözött szemmel kell lenni-ha csak az egyiket mütik, akkor is kötözik mindkettőt-, ami nem kellemes, de nem fáj az sem! Ki lehet birni!
Ha nagyon zavar a probléma, csináltasd meg, meglátod megéri!
5/5 anonim válasza:
sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy nektek mennyibe került a műtét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!