1/7 anonim válasza:
Miért ne kéne? Elvégezték a vizsgálatot nem?
2/7 anonim válasza:
Nekem nem kellett fizetni, ha lett volna probléma és mondjuk szemüveg kell, akkor kellett volna. Optikában voltam, általában ilyen magánklinikákon kell fizetni, de biztos más optikában is kell.
3/7 anonim válasza:
Ha nem rossz a szemed, minek mész?
4/7 anonim válasza:
Szerinted hogy derül ki? Én is jól láttam, aztán a végén kiderült hogy rossz a szemem. Kicsit gyengébb volt, és fájt miatta a fejem, de a látásom nem tűnt rossznak
5/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy most szemorvoshoz akarsz menni, vagy optikushoz? Dokinál, ha nem magánrendelésre mész akkor nem kell fizetni, viszont optikusok mind maszek alapon csinálják és ott kell fizetni a vizsgálatért. Ezt viszont el szokták engedni ha kell szemüveg, és náluk csináltatod meg.
6/7 anonim válasza:
Ilyet kerdezni.... Mostanaban mik estek a fejedre ???
7/7 anonim válasza:
Október, a látás hónapja!
Ez folyik a médiából a reklámok között.
OFOTÉRT-ben ingyenes a látásvizsgálat.
Értelmezésemben akkor is, ha azt állapítják meg, h tökéletes a látásod - de olyan ember nagyon kevés van!
Jelentkezz be, nézesd meg.
Remek optometristáik vannak, ha töréshibád van, ügyesebben megtalálják a műszerekkel, mint egy szemorvos az olvasótáblával meg a kézi kukucskájával.
Sokan szaladgálnak rejtett töréshibával, és nem is sejtik, hogy ez húzódik az örökös szemvörösség, könnyezés, fejfájás, tartós olvasási nehézség hátterében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!