Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit kell tenni, ha fáj a derekam?

Mit kell tenni, ha fáj a derekam?

Figyelt kérdés
Ma valahogy rosszul mozdultam, most ott tartok, h nagyon fáj lent a derekam. Lehajni nem tudok. A hatsomat csak nagy fejdalommal tudtam kitorolni. Jelenleg az ágy elott terelek úgyhogy a felsotestem az ágyon van, most igy jó. Felallni m tudom h fogok. Fájdalomcsillapítót már vettem meg nem hatott. Mit csináljak?
2019. júl. 20. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Sétálj egyet! A házadtól az ügyeletes orvosig!
2019. júl. 20. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fájdalomcsillapító, izomlazító és gyulladáscsökkentő lenne most jó neked. Ügyeleten megkaphatod. 1 hét pihi után helyrejössz. Utána járj el gyógytornászhoz, erősítsd meg a gerinc körüli izmaidat, figyelj a helyes testtartásra, emelésre, ülésre, különben a becsípődések sorozatosak lesznek. Ezeket pedig a porckorongjaid is megsínylik, és sérv is kialakulhat! Kérlek, higgy nekem, tapasztalat...
2019. júl. 20. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Húzd ki a hátad úgy, hogy homorú legyen a derekadnál, a hátsód nyomd ki és soha, de soha többet ne görnyedj be a gerinceddel, csakis a csípődet vagy a lábaid használva hajolj le!
2019. júl. 21. 02:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A hátsónkat pont hogy magunk alá kell billenteni...
2019. júl. 21. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!