Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Labam szelen, annak kozepen...

Labam szelen, annak kozepen erzett fajdalom mi lehet?

Figyelt kérdés

Neha elojon olyan fajdalom, hogy nem tudok ra tamaszkodni se, de vagy rosszul lephettem vagy nem tudom, de nincs kulso nyoma.

Ezzel hova lehetne menni? Haziorvosi beutalo kell ehhez, majd o kuld vhova?

2019. jún. 14. 15:02
 1/2 anonim válasza:
sztem orvos, Házi is jó. Magam példáját tudom csak, arra ébredtem, hogy zsibbad a lában és nem tudok ráállni. Akkoriban nem volt munkám sem, gondoltam majd elmúlik. 3. nap mentem el dokihoz, azonnal kőrházba küldött, mélyvénás trombózissal, Kívülről semmi nem látszott, picit dagadtabb volt a lábszáram, de baromi meleg is volt akkoriban, nem gondoltam semmire ezért
2019. jún. 17. 11:03
 2/2 A kérdező kommentje:

Voltam ott is, beutalot kertem. 3 honap mulva meg is nezi a doki. :)

Multkor vagy rosszul leptem vagy mas, de masfel hete neha neha alig birok raallni. Egyszer csak jon egy fajas es utana aznap olyan marad. De mar mulik :)

2019. jún. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!