Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van valaki, akinek térdízűletb...

Van valaki, akinek térdízűletbe hatoló törése volt/van?

Figyelt kérdés
Lenne pár kérdésem,aki hasonló problémával kűzd. 6.hónappal ezelőtt elestem a fűrdőben,eltört a sípcsontom térdízűleti része. Meg műtöttek. Most már mankó nélkül járok,de vannak fájdalmaim,és még sántikálok enyhén. Normális ez? Nektek hogyan gyógyult? Köszönöm!

2019. jún. 13. 21:05
 1/5 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem ilyen nem volt, de sok ilyet láttam már szakmailag.

Teljesen változó, először is tudni kellene milyen fajta törés volt, pontosan hol és milyen műtéti megoldással.

Sajnos az ízületbe hatoló törések nem gyógyulnak hamar, de egyébként megkérdezheted a sebészt, aki műtött, vagy ahová jártál rehabra.

2019. jún. 13. 22:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Medialis condylus törésem volt,vortex lemezeléssel. Az orvos nem sok mindent mond,jól lecseszett,miért nem hajlik jobban a térdem,most csak 90 fokban hajlik. Jártam hónapokig gyógytornát is. Sokat javult amúgy tornára.
2019. jún. 13. 22:23
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Először is a fém is korlátozhat egy ideig. Az, hogy lecseszett, ne foglalkozz vele, majd jobb lesz.
2019. jún. 14. 10:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Ebben bízom én is,soha nem gondoltam volna,hogy létezik ilyen törés,ami fél évig okoz problémát :/
2019. jún. 14. 13:50
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez egyén és kor függő is. Van akinek 2 hét múlva minden oké, van akinek 1 év is kevés.
2019. jún. 14. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!