Mitől fájhat az ujjam?
Ma eppen emeltem valamit es ugy ereztem mintha becsipte volna valami az ujjamat.
Oda eztem es elkezdett lilulni az ujjam es mikor picit hozzaertem vagy megnyomtam akkor fajt.
Olyan mintha az érrel lenne valami baj.
Szerintetek mi tortenhetett?
Nem becsiptem meg semmi egyszeruen egyik pillanatrol a masikra elkezdett fajni es lila egy nagyobb folton a hajlatnal.
Minden rendben lesz az újaddal, az agyad játszik.
Nekem tavaly Szilveszterkor volt ez, le volt zsibbadva a fél kézfejem és nagyon meg voltam ijjedve. Végigkérdezgettem a családtagjaimat, hogy mit szólnak ehhez. Pff, mit ne mondjak, 20-ból 5 rák volt. Most meg semmi bajom, csak elfeküdtem. Nem vagyok orvos, de szerintem neked se kellene orvoshoz menned. Kicsit borogasd be, és ami a legfontosabb, ne pánikolj be. Ez csak az idegek játékai. Lehet lepontozni, köszönöm.
Ertem ...
De valami biztos tortent ott..faj es lila.
Szoval lehet hogy elpattant valami er a lz ujjamban az emelestol esetleg
Nagyon masra nem tudok gondolni
Csak meg vagyok ijedve...mert semmi olyat nem csinaltam ami ezt okozna...
Elmegyek szerintem is...
De nem ertem miert tortent ez...vagy mi okozhatja
Siman haziorvoshoz menjek?
Nekem is volt már ilyen párszor, elpattan egy ér, hideg borogatást szoktam rátenni és pár óra múlva eltünik a lilás duzzanat.
Ha többször előfordul, akkor menj el a háziorvoshoz, vérképet fog csináltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!