1/3 anonim válasza:
Igen, hallottam. A ferjemnek is van, o inkabb a nolet szereti latni gipszben. Nekem is begipszelte a labam, karom...jo buli volt nekem is, o meg nagyon szerette :) 28/N
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Van ilyen igen, meg van még más is, ami sokkal durvábban hangzik. Mindenkinek van valami fétise amúgy, általában valami hiányt pótolnak ezzel. Szerintem amúgy semmi gáz nincs ebben, amíg nem ezen agyal valaki egész nap.
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem is ez van, gipszfétis. Hiányzik az életemből sok minden, köztük ez is, a gipsszel való élmények. Vágyom rá és ez a vágy évek óta nem múlik, életem végéig velem lesz. Hiába törném el a lábam és feküdnék hetekig, ugyanúgy szeretném a gipszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!