El tört a külbokám 2 napja ès kaptam rá egy fekvő gipszet, de ugye néha ki kell mennie az embernek ès ahhoz fel kell állni mire kièrek a mankóval a mosdóba már be is lilulnak a labujjaim. Ez normális ilyenkor?
Ha vissza fekszem utánna már el is múlik a lilulás.
Illetve be vannak dagadva kicsit a labujjaim ez nem tudom problèma-e vagy, ez termèszetes ilyenkor??
Nem volt mèg gipszelèssel járó sèrülèsem szóval ez nekem mèg új, ès a Doki nem mondott semmit hogy ilyenkor mi a normális meg mi az ami problèma lehet....
Fel kell polckolni!
Attól valószínűleg jobb lesz. A lilulás belefér az elején.
Fekvőgipszben 0-24 fekvés magasra polcolt lábbal! Első 1-2 hetben normális a lilulás. De minimalizáld a felkelést.
Tapasztalat, én így csináltam magamnak az eredeti 5 hétből 8 het fekvot. Levételkor közölte az orvos hogy akkor megyünk vissza a gipszelőbe és 1 hetre be is fektetett az új csizmámmal.
Nekem talptol combtőig volt gipszben szóval lehet az más, nekem komoly törés volt, utána még két hónapig volt térdig jaróm.
Mondjuk a lenyeg ugyanaz, ha nem vigyázol radnyomjak az új csizmát hetekre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!