Ma kaptam meg a könnyített járó gipszemet. Mást is szorít picit a vádlinál? Ez normális?
Nem jó ha túlszoros bele dagad a lában, romlik a vérkeringés lassabban gyógyul esetleg más szövődményt okoz
terhelni nem terhelheted imitált járást kell csinálnod leírom h de fáradj vissza a kezelőorvosodhoz és mond el h fáj, dagad a lában és ne hagyd h elküldjenek
na szóval nem tudom milyen segédeszközt kaptál de kell leginkább 1 pár könyök mankó
a mankó fogója a csípőd magasságában legyen
1. előre teszed a mankókat
2. előre lépsz a gipszes lábbal erősen támaszkodsz a mankókra és lépsz az egészséges lábbal kicsit előrébb mint a mankós
na már most ha csak 1 van akkor épp oldalon a mankó és ugyan úgy mankó, lép a fájós támaszkodsz a mankóra és lép az épp
tudom nehéz és lassú de ne úgy járj ahogy szoktak h behajlított térddel nem teszik előre mert sérülni fog a járásod, zsugorodni fog a térdhajlítóid indulj el hamarabb ha kell, súlyt ne vigyél a törött lábadra
Igen ez normális nekem kéz törésem és nekem is volt ez.
De ha rozszab lesz menj el orv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!