Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Tapasztalt már valaki ien...

Tapasztalt már valaki ien fájdalmat? Történetem lejebb

Figyelt kérdés

Márciusba volt egy balaesetem! Törés nélkül sikerült megúsznom! Annyi hogy a gerincem az tönkre ment : eleinte nyak merevítőt kelett hitdanom, majd maszázsra és gyógytornára kelett mennem.Kb 3 hónapig voltam táppénzen a gerincem az folyamatosan fájt.. Most egy ideje elkezdődött megint egy fájdalom fázis

Mostmár nem csak a gerincem hanem a derekam is fáj bele sugárzik a lábamba is .. Van hogy az ágyban sem tudok megfordulni.. Illetve kapaszkodva tudok csak kikelni az ágyból

Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót??

2018. dec. 17. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit mond az orvos????
2018. dec. 17. 22:25
 2/4 A kérdező kommentje:

Még nem voltam dokinál

De szerintem jobb lenne ha vissza mennék hozzá

2018. dec. 17. 22:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, menj vissza, biztos, hogy valami nem kóser! Nem ártana néhány újabb alapos vizsgálat sem, hogy kiderüljön, mi okozza pontosan! Mi nem fogjuk tudni megmondani, minden eset más! Ehhez vizsgálatok kellenek.

Jobbulást!

2018. dec. 17. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2018. dec. 18. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!